Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

''Εμ,ναι τελικα δεν μπορω σημερα με βραβευει το ΜΙΤ''

Θα μιλησω για ενα θεμα που δεν το αγαπαω και τοσο πολυ,το λατρευω!!!Το ποδοσφαιρο!!!!(οι κυριες καντε skip-οχι το απορρυπαντικο-τη συγκεκριμενη αναρτηση).
Ας περιορισω ομως λιγο το θεμα.Μιλαω λοιπον για το ποδοσφαιρο οχι ως ''ταινια σινεμα'' αλλα ως αθλημα στα 7Χ7γηπεδακια οπυ η γλωσσα γινεται γραβατα κι ο ιδρωτας κανει τη σαχαρα τροπικο δασος.Καπου εχει αρχισει νομιζω να παει το μυαλο μας...Ναι λοιπον αγαπητε αναγνωστη(οχι -στρια),κανω λογο για το πολυποθητο βραδακι που θα πας με αλλους 13 να κλοτσησετε ολοι μαζι το τοπι.
Αρχιζουμε λοιπον.

Την προηγουμενη το βραδυ και αφου εχει σουρωσει ολη η αντροπαρεα (καλα καταλαβες,μονο ψ...λες) περι τις 307 μπυρες-κρασια-ποτα,εχει καταναλωσει συνολικα 78 σουβλακια,934 πατατες και 84κιλα τζατζικι(το γαμησα),τοτε ο πιο νηφαλιος και λιγοτερο φουσκωμενος,κοινως δηλαδη ο πιο αργος απ'ολους πεταει τις μαγικες λεξεις ''Ρε μαλακες ειστε για καμια μπαλιτσα αυριο?''Αφου μεινουν λιγο ολοι για κανα τεταρτο να κοιταζουν το απειρο ακουγεται μια φωνη ''μεσα!''.Σιγα σιγα η συζητηση ζωντανευει,το ματι ξενυσταζει κι αρχιζει μια σφοδρη κουβεντα για μεταγραφες,ομαδες πρωταθληματα και ποδοσφαιρικα δρωμενα γενικοτερα.Κανονιζονται τα διαδικαστικα και λαμβανεται η τελικη αποφαση ''ΑΥΡΙΟ ΜΠΑΛΑ!''

Γυρνας σπιτι και ξυπνας την επομενη τρο πρωι γεματος ενθουσιασμο αλλα και μια αισθηση,τι θα κανω ολη μερα ρε γαμωτο μεχρι το βραδυ?Αρχικα σκεφτεσαι λιγο να διαβασεις,μερικες φορες κανεις το λαθος να πιασεις και το βιβλιο.Επειδη ομως το μυαλο σου τρεχει στις τριπλες του ροναλντινιο το κλεινεις γρηγφορα γρηγορα και γυρνας στο πισι που εχεις ανοιξει απ΄τη στιγμη που ξυπνησες.Κλασικα youtube και βιντεακια με κολπα που προσπαθεις να μαθεις επι τοπου για να τα κανεις το βραδυ και  να τους καταπληξεις ολους με την ποδοσφαιρικη σου δεινοτητα.Μετα απο λιγο φαι και ξανα ιντερνετ (η προ φυσικα αναλογα τα κεφια).Φτανει λοιπον η ωρα να μαζεψεις τα ατομα και να κλεισεις το γηπεδο.Ενω την προηγουμενη ειχες βρει 7000 μαντεραχαλεους να σε διαβεβαιωνουν με θερμη πως θα ερθουν την επομενη,καταληγεις να εισαι εσυ κι αλλοι 6 το πολυ.Αρχικα σε πιανει ενας πανικος.Αρχιζεις και σκεφτεσαι ποιον ξεχασμενο εχεις μεσα στο κινητο που να μπορει να ερθει σημερα για μπαλα.Αφου παρεις λιγα περισσοτερα απο το απειρο τηλεφωνα,αφου παρακαλεσεις βρισεις,νευριασεις,απελπιστεις,αφου πληρωσεις σε ευρω κατι παραπανω απο τον αριθμο των τριχων στο κεφαλι σου,βρισκεις επιτελους μια 11αδα και φτανει να σου λειπει ενας η δυο ακομη.Ματαξαναπαιρνεις τηλεφωνο ολους οσους πηρες πριν με την ελπιδα να εχουν καποιο γνωστο γνωστου ω γνωστε,που να μπορει να παρει τον κωλο του απο την καρεκλα και να ρθει να συμπληρωσει.Ταυτοχρονα η αγανακτηση σε πλημμυριζει ''ερε πουστη μου,βρηκα τοσους και δε θα παμε για ενα ατομο??''.Με τα πολλα ομως χαμενους στο τουνελ ανακαλυπτεις κανα 2 πουθεναδες που θυμασαι μονο την πρωτη συλλαβη του ονοματος τους,οι οποιοι ειναι προθυμοι να γεμισουν την ''τρυπα''.


 Προχωραμε στο αμεσως επομενο φλεγον ζητημα,το γηπεδο.Αρχιζεις με τα αγαπημενα σου τα οποια ω τι εκπληξη ειναι κλεισμενα απο τις 5 το πρωι ως τις 2 το βραδυ.Αρχιζεις και ρωτας σε ολο και πιο ακυρα κι αφου βρεις ενα τερμα θεου στην αλλη ακρη της πολης αρχιζεις να ενημερωνεις τας συμπαικτας σου.Τοτε αρχιζουν τα μα μου και σουπα μουπες,ενω εχεις ανεβει και ξανακατεβει το εβερεστ 5 φορες ολο και καποιος θα βρεθει να ξινισει τα μουτρα.Με τα πολλα φευγει κι αυτο...
Χαρουμενος και ανακουφισμενος γυρνας στο πισι σου και φανταζεσαι τριπλες και γκολ που θα βαλεις.

Αλλα δεν τελειωνουν εδω τα βασανα σου,Παντα θα βρεθει ενας μαλαοκας που ξαφνικα θυμηθηκε οτι δεν μπορει να παιξει τη συγκεκριμενη ωρα/μερα/μηνα/χρονολογια(ναι το χω κανει κι εγω και δε με τιμα).Αφου του ριξεις οτι καντηλι,του ξεστομισεις οτι γαλλικο ξερεις και ενω εχεις κανει τα παντα για να τον μεταπεισεις εκεινος συνεχιζει να αρνειται λες και ειναι καλεσμενος για το νομπελ κι αν δεν το παρει τοτε θα χασει την επιδοτηση για τη διαγαλαξιακη ερευνα της μαυρης χουφτας.Κλεινεις το τηλεφωνο φουριοζος,μουρμουριζοντας ασυναρτητες λεξεις σα μαγια του μεσαιωνα κι αρχιζεις παλι τα ιδια τηλεφωνα και ιστοριες.Εδω ομως υπαρχουν δυο καταληξεις εξισου πιθανες.Ή θα βρεις καναν ακυρο να ρθει για να πιανει χωρο ή θα πατε 13 ατομα αντι 14.Οπως και να χει την πατησες.Παιρνεις ορκο λοιπον οτι δε θα ξαναοργανωσεις ποτε εσυ,ας κανει αλλος το μαλακα τοσες ωρες κ.λ.π. κ.λ.π.
Μη χαιρεσαι,εσυ θα τα τραβας καθε φορα και μερικοι ακομα που ξερουν <<τι εστι βερικοκο>>.


Πατε λοιπον και παιζετε ομορφα μετα απο χιλια ζορια.Οτι κι αν εχεις παθει μεχρι τοτε αυτη ειναι η ωρα σου.Ερχεται η ηθικη λυτρωσις του ηρωα της τραγωδιας ο οποιος επειτα απο κυμματα και φουρτουνες ανταμειβεται με ενα μοναδικο αισθημα ευχαριστησης και πνευματικης ντοπας.Η μπαλα στα ποδια,τα γκολ,η τσατιλα,τα κολπακια,οι ντριμπλες,οι ωραιες καθετες πασουλες δινουν αλλη αισθηση!!Αφου παρεις τη δοση σου για κανα δυωρακι επιστρεφεις σπιτι σιγουρος οτι αξιζε τον κοπο η ολη ταλαιπωρια!!

Αυτα απο μενα.Παρτε κι ενα μπονους για να μη με λετε τσιφουτη:http://www.youtube.com/watch?v=XoSi1tV_tHA

3 σχόλια:

  1. δεν εχω λογια!! απλα τελειο! το μονο που θα σημειωσω ειναι οτι μερικες φορες παρολο που σου εχει βγει η πιστη να το οργανωσεις δεν ανταμοιβεσαι ειτε γιατι οι ομαδες ειναι ανισες και το παιχνιδι γινεται κωλος ειτε γιατι το παιζεις αθληταρας και μπαινεις να παιξεις χωρις ζεσταμα και σου κοβονται οι μυες στην πρωτη κλοτσια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χααχαχ το ξερω απλα ειπα να το τελειωσω με ομορφο τροπο ωστε ο αναγνωστης να ανακουφιστει απο την πνευματικη και ηθικη λυτρωση του ηρωα της τραγωδιας!!!!

    Iron Gio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. xaxaxaxaxa... respect se arthro k sxolio apo iron gio!!!

    mporw na pw oti eimai apo autous pou 3eroun ti esti verikoko... :( a! kai oti to paixnidi arketes fores g@mietai giati polles fores o gnwstos tou mpatzanaki tou 3aderfou tou filou s (gia tn opoia esu den exeis kamia idea...) tis perissoteres fores teinei na einai toso ampalos pou parakalas na paizetai me enan ligotero h' akoma kai 5x5 sto gipedo twn 7x7! giati panta na sumvainei auto?!?!?!?!?!

    pikanick

    ΑπάντησηΔιαγραφή