Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΜΙΣΩΩΩ ΑΠΑΙΣΙΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ!!!!

Ειπα λοιπον σημερα να ντυθω Δρακουμελ και να αρχισω να κραζω μερικα πραγματα που μισωωω (περα από τα στρουμφακια)

1) Σε κάθε παρεα που πηγαινει σε κλαμπ ή μπουζουκια, σιγουρα θα υπαρχει καποιος (ή καποιοι) που δε γουσταρει να βρισκεται σε αυτά και πηγε με τα χιλια ζορια και μετα από χιλια παρακαλια για «πρωτη και τελευταια φορα». Όπως είναι λογικο δεν διασκεδαζει καθολου και τσεκαρει κάθε 3 λεπτα το ρολοι του κανοντας έκκληση στους δεικτες να επιταχυνουν μπας και περασει η ωρα για να τελειωσει το μαρτυριο του. Και εκει που καθεται σαν την αδικη καταρα σε μιαν ακρη και εχει κατεβασει τη μουτσουνα του, ερχονται οι ωραιες της παρεας και αρχιζουν να τον τραβανε «ελα βρεεεε σηκω να χορεψεις λιγακιιιιιι. Ελα καντο για μεναααα». Το πρωτο κυμα επιθεσης αιφνιδιαστικο αλλα αντεχει… «μπα αστο δε θελω ισως αργοτερα». Μετα ερχονται τα αγορια – γλεντζεδες της παρεας και προσπαθουν να τον παρασυρουν «ελα ρε μαλακα τι καθεσαι εδώ σαν καθυστερημενο ελα να χορεψεις, εχει κατι ωραια γκομενακια στην πιστα». Οι αντιστασεις χαμηλωνουν αλλα αντεχει… «Δε θελω ρε ασε με… βαριεμαι». Μετα επανερχονται οι κοπελουδες παιρνοντας το βλεμμα του αθωου και με μεγαλα μπιρμπιλωτα ματια τον παρακαλανε μεχρι να ενδωσει. Αλλα ΔΕΝ ΕΝΔΙΔΕΙ!!! Και φαινεται ο μαλακας της παρεας που χαλαει το κεφι και τη διαθεση των αλλων επειδη είναι μουχλας και ξενερωτος. ΗΜΑΡΤΟΝ. Αν αρνειται να χορεψει υπαρχει καποιος λογος. Πρωτος και προφανης λογος δε γουσταρει! Δευτερος λογος, μπορει να μην ξερει να χορευει και να ντρεπεται. Τριτος, ισως να κατουρηθηκε πανω του και να εχει μεινει σταμπα στο παντελονι ή μπορει να φοραει βερμουδα και οι καλτσες του να είναι διαφορετικου μηκους και χρωματος με αποτελεσμα να ντρεπεται να βγει στα φωτα… Αυτοι και αλλοι χιλιοι λογοι τον κανουν να μη θελει να σηκωθει… ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ!!! Τελεια και παυλα… μην τον πρηζετε!

2) Για καποιο λογο που δε γνωριζω το συμπαν συνωμότησε ώστε κάθε ανθρωπος να απαντα «σε ειδα και λαχταρησα» όταν λες ότι εισαι από τη Λαρισα. Επισης, πολλοι (αν όχι ολοι) εχουν την εντυπωση ότι η Λαρισα είναι ένα απεραντο βοσκοτοπι που κατοικειται από αμορφωτους βλαχους που μιλουν με «λι» και «νι». Πιστευουν, ότι η Λαρισα είναι ένα ατελειωτο λιβαδι οπου τα ζωα βοσκουν χαρουμενα και οι λαρισαιοι είναι ολοι αυταρκεις γιδοβοσκοι που ολη μερα αρμεγουν γιλαδια, φτιαχνουν γαλα, τυρι και γιαουρτι με πετσα σε πηλινα κεσεδακια. Εχουν επισης την εντυπωση ότι το εμποριο γινεται με ανταλλαγη προιοντων (σου δινω 3 γελαδια για αυτόν τον καναπε) και ότι οι λαρισαιοι παντρευονται με προξενια ή κλεβονται. Και όταν ερχονται εδώ για πρωτη φορα και βλεπουν ότι εχουμε όχι μονο ηλεκτρικο ρευμα αλλα και τηλορασεις πεφτουν από τα συννεφα. ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΓΥΦΤΟΙ!! Η Λαρισα είναι η τριτη μεγαλυτερη πολη στην Ελλαδα και ανερχομενη δυναμη και δεν εννοω στο εμποριο τυροκομικων προιοντων……

3) Ένα πραγμα επισης που μισω πολύ, είναι να ακουω γυναικες να βριζουν…… όχι ψευτοφεμινιστριες. Μη μου αρχισετε τα περι ισων δικαιωματων και ότι είναι απολυτα φυσικο οι γυναικες να βριζουν γιατι δεν είναι!! Οι γυναικες πρεπει να είναι κυριες. Και όταν θελουν να αποδοκιμασουν κατι μπορουν να το κανουν με χιλιους αλλους τροπους καλυτερα από τον αντρα. Ένα δηκτικο βλεμμα, μια εκφραση απογοητευσης είναι αρκετα να κανουν την ιδια ζημια που κανουν 100 βρισιες ενός αντρα. Είναι πολύ αντιαισθητικο να βλεπεις γυναικα να λεει «στα @ρχιδι@ μου». Πρωτον, γιατι δεν εχει και δευτερον γιατι και να ειχε παλι θα ακουγοταν απρεπες. Η γυναικα είναι από τη φυση της πλασμα πιο ευγενες και καλαισθητο από τον αντρα. Δε μπορω να ακουω μια κοπελα να φωναζει μια άλλη μαλακα……αηδιαζω. (σημειωση : εννοειται πως σε νορμαλ πλαισια είναι απολυτα φυσιολογικο και θεμιτο να βριζει)

4) Η Ελλαδα λογω της γεωγραφικης της θεσης και της μορφολογιας της είναι λογικο να στηριζεται οικονομικα στο βαρυ πυροβολικο της που λεγεται «τουρισμος». Εξαιτιας αυτου, το βρισκω φυσιλογικοτατο να μαθαινουμε ολοι σχεδον οι Ελληνες καλα αγγλικα. Είναι απολυτως απαραιτητα για την επικοινωνια με το τουριστικο κοινο. Επισης φυσιολογικοτατο είναι στα νησια μας να μεταφραζουμε καποιες ταμπελες στα αγγλικα προκειμενου να διευκολυνουμε τους ξενους. Αλλα προς θεου να υπαρχει και ένα οριο. Πηγα λοιπον της προαλλες σε παραλια της Κεφαλονιας και καθησα σε κατι ξαπλωστρες. Ερχεται μια κοπελιτσα και μου λεει : «Hello its 6 GIOUROS for the tents». Θα μας περασε για τουριστες φανταστηκα και της λεω… «γεια σου, ελληνες ειμαστε!!» και μου απανταει «perhaps, but you still have to pay for the tents». Εκει επαθα ένα μινι εγκεφαλικο… Να εισαι ελληνας και να σου μιλανε αγγλικα στην Ελλαδα???? WTF??? Ειπαμε να ειμαστε εξυπηρετικοι και φιλοξενοι αλλα αυτό καταντα αηδια. Να βαζουν σε ελληνικο τοπο και παραλια ξενους που δεν ξερουν περα από το «καλημερα» «καλησπερα» και «μαλακας» καμια λεξη?? ΗΜΑΡΤΟΝΝΝ……

5) Τελος θα εξομολογηθω κατι που με βασανιζει χρονια…και όχι μονο εμενα νομιζω! Γιατι διαολε στην Ελλαδα εχουμε την ταση να τους ελληνοποιουμε ολους??? Ειμαστε η μονη χωρα στην οποια ο Newton γινεται Νευτων, ο Charles de Gaulle γινεται Καρολος Ντε Γκολ, ο Descartes γινεται Καρτεσιος, ο Charles Dickens γινεται Χαραλαμπος Ντικενς (!!) και ο (αν εχουμε το θεο μας) Christobal Colon γινεται Χριστοφορος Κολομβος!!!!! Ολοι οι σημαντικοι ανθρωποι στην παγκοσμια ιστορια εχουν ελληνοποιηθει και εχουν γινει ο δικος μας Χριστοφορος και ο φιλος μας ο Νευτων (φερνει σε Πλατων!). Είναι πολύ ελεεινο αν το σκεφτει κανεις καλα!!

Αντε και ένα μπονους!! http://www.youtube.com/watch?v=Kn_hM7_3108

2 σχόλια:

  1. Ωραιο αρθρακι!Το τελευταιο το ειχα στο μυαλο μου να το γραψω κι εγω!!!Ειδικα αυτο με τη λαρισα ισχυει και για τα τρικαλα και πιστευω καθε αλλη πολη της θεσσαλιας(εκτος ισως απο βολο).Επισης κατι ακομη,λενε βλαχο οποιον ειναι απο επαρχια,πληροφοριακα σας λεω πανασχετοι οτι ουτε βλαχοι ειμαστε οπως δεν ειμαστε ουτε ποντιοι,χωρις να υποτιμω κανεναν απο τους δυο.παπαρες.
    *Στις γυναικες που βριζουν να φανταστω εξαιρειται η Ευα ε?
    Iron Gio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σωστος!! εεεε ναι... εξαιρειται η Βαγγιλου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή