Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

ΒΡΑΔΙΝΗ ΕΞΟΔΟΣ (Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ)

Ώρα 5:30 μμ.

Ντρν ντριν: -Ελα αζαπoυλινι μου.. κανονίσαμε με τα κορίτσια να συναντηθούμε 9:30 στην πλατεία θα έρθεις?
-
Ναι αζαπη εννοείται θα έρθω .

Η ΚΟΠΕΛΙΑ: «τι να κάνω ρε γαμώτο? Τελευταία στιγμή μου το λένε κι αυτές??που να προλάβω τώρα? Έπρεπε να το ξέρω από προχθές»

5:30-6:30 : Μπάνιο.

Το μπανιο για τις γυναικες είναι μια συνθετη διαδικασια για αυτό και διαρκει τοση ωρα. Το πρωτο σταδιο περιλαμβανει 4 χερια για το μαλλι. Απαραιτητα συστατικα : σαμπουαν Herbal Essences για ξηρα και ταλαιπωρημενα μαλλια, με 42 φυτικα εκχυλισματα τροπικων φρουτων, ευκαλυπτου, jojoba, κουκουναριας, λικινδαμβαρης, δενδρολίβανου, θυμαριου, λεβάντας, μαντζουράνας,ροδιου, τσαγιου του βουνού, φασκόμηλου και μελισσοκερηθρας. Το σαμπουν διχως άλλο συμπληρωνεται από αντιστοιχης μυρωδιας-μαρκας conditioner. Αφου τα μαλλια γινουν λεια σαν μεταξι και γερα σαν ανθρακονηματα, ακολουθει η περιποιηση του σωματος.Αφου γεμισει τη μπανιερα με 60λιτρα νερο και αδειάσει μισο μπουκαλι Camay(Κλεοπατρα) ή το νεο Fa(με μυρωδια mango) , απασφαλιζει τα αιθερια ελαια και τα εκτοξευει με ναζι (γατουλα) στο νερο μεχρι να δημιουργησει 100 κιλα αφρο. Μετα ακολουθει η χρησιμοτατη απολεπιση φτερνας με ελαφροπετρα μεχρι να παρει φωτια ή να ματωσει. Επειτα, ΤΟ ΞΥΡΙΣΜΑ! Το ξυραφακι θεριζει τα τριχωτα της ποδια, τις μασχαλες, το μπικινι και……το πολυσυζητημενο μουστακι (Ελαααα αφου και συ εχεις).

6:30-7:00 : Post-bath (η περιποιηση)

Αυτό το σταδιο περιλαμβανει αφαιρεση των τριχων των οφρεων με τον επιπονο βασανιστη το τσιμπιδακι. Αφου τελειωσει το μαρτυριο, παιρνει γουδι και γουδοχερι, βοτανια ματζουνια και φυκια, και τα χτυπα μεχρι να δημιουργησει ένα αηδιαστικο αντικυτταριτιδικο (??) πολτο, τον οποιο απλωνει με χαρη σε μπουτια και κωλο. Αλλα εχει και συνεχεια. Ζωνεται με αντιαλλεργικη ζελατινα (που ολοι εχουμε δει στα telemarketing) και καταναλωνει αυτό το χρονο με την ψευδαισθηση ότι θα φυγει η κυτταριτιδα της. Τελος, τα νυχια. Επιστρατευει λιμες, ψαλιδακια, μανο και ακετονη προκειμενου να φτιαξει το γαλλικο (μη χεσω) μανικιουρ.

7:00-7:30 : Η τεχνη του μακιγιαζ!

Ηγγικεν η ωρα που θα ανοιξει το μαγικο σεντουκι και το περιεχομενο του θα απλωθει μπροστα στον καθρεφτη. Κραγιον, λιπ γκλος, λιποζαν, μολυβια ματιων, μασκαρα, πουδρα, ρουζ,σκιες (σε όλα τα πιθανα και απιθανα χρωματα),βουρτσακι για τις βλεφαριδες, make-up και πολλα αλλα καρκινογονα υποπροιοντα αυτων, που εχω την τυχη να μη γνωριζω. Αφου περασουν 5 στρωσεις από τα παραπανω προχωρουν στο επομενο σταδιο.

7:30-8:30 : Its hairtime….

Η μεγαλη μαχη εναντια στη ζούγκλα που εχει για μαλλι αρχιζει. Στο ένα μετωπο, βουρτσες, χτενες, σεσουαρ, ισιωτικα, μπουκλοποιητης, αφροι, λακ, τσιμπιδακια, στεκες, κορδελες, κοκαλακια. Αντιπαλοι, ο χρονος και το καψαλισμενο τζιβομαλλο!! Αφου αλλαξει 32 παρτσακλα χτενισματα, συνειδητοποιει ότι τιποτα δεν της ταιριαζει και καταληγει….στην κλασικη και προχειρη αλογοουρα της τελευταιας στιγμης. Κλασικες φρασεις που ακουγονται κατά το σταδιο αυτό : «Ολο μυτες είναι το κωλομαλλο», «δε στρωνει με τιποτα…τι θα κανω?», «κοιτα ψαλιδα, χριστε μου», «πολύ το αμελησα πρεπει επιτελους να παω κλεισω ραντεβου στου Ρουλη, αυριο κιολας», «αλλα βεβαια…. Τι να πρωτοκανω μεσα σε 5 ωρες η γυναικα?».

8:30- 9:30 : Ο ρουχισμος. (τα ευκολα περασαν. Τωρα είναι η πραγματικη δοκιμασια)

Αυτό το σταδιο συνισταται σε μια μεταφορα. Της γκαρνταρομπας σε πατωμα, κρεβατι, καναπεδες, καρεκλες και οπουδηποτε άλλου εκτος της ντουλαπας. Ειμαστε στο σταδιο οπου χανει 2 κιλα ιδρωτα αλλαζοντας και ξαλλαζοντας ότι μπορει να φορεθει. Το μοτιβο είναι το εξης : το πρωτο εικοσαλεπτο παριστανει το μοντελο της victoria secret ή τη lady gaga μπροστα στον καθρεφτη και μετα τρεχει και δε φτανει. Τα προβληματα που αντιμετωπιζει είναι πολλα. Πρωτον, να βρει κατι που να της μπαινει (τωρα συνειδητοποιει ότι η μασα εχει και συνεπειες). Δευτερον, από αυτά που της μπαινουν να επιλεξει το καταλληλο για την εξοδο (εδώ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ προβληματισμος είναι αν το στυλ που επελεξε ταιριαζει και με το στυλ της παρεας). Τριτον….η χρωμοσυμβατοτητα!!! Το χρωμα του σκουλαρηκιου πρεπει απαραιτητως να είναι το ιδιο με τη χαντρα στο πεδιλο, τη σκια του ματιου, την καδενα στο λαιμο, τα σχεδιακια στο νυχι αλλα να κανουν ταυτοχρονα αντιθεση με την αγκραφα της ζωνης, το λαστιχακι της αλογοουρας (ας μην ξεχνιομαστε), το τσαντακι ωμου και το τοπακι που πρεπει παντα να κλεβει την παρασταση. Επειδη όμως οι τρεχουσες αυτές συνθηκες είναι αδυνατον να εκπληρωνονται ταυτοχρονα καταληγει να φορεσει ΤΖΙΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ…….(ΧΑΧΑΧΑΧΑ).

Αφου εχει ηδη παρελθει η ωρα της συναντησης και εχει αργησει, κατεβαινει τρεχοντας τα σκαλια της πολυκατοικιας. Κοιταζει τον τεραστιο ολοσωμο καθρεφτη..........Σιωπη..........Κραυγη.........Καταρες!!!!! 5 ωρες προετοιμασιας πηγαν στραφι. Τελικα θα βγει με αλογοουρα, τζιν και σταρακια, αμφιεση που απαιτει λιγοτερο από 20 λεπτα προετοιμασιας. Φτανει αργοπορημενη στο ραντεβου, εκνευρισμενη και αγχωμενη για τις αντιδρασεις των αλλων και τα ειρωνικα σχολια των γυναικων.

Ωρα 5:30 μμ.

Ντριν ντριν: -Ελα ρε μαλακα, κανονισαμε να συναντηθουμε 9:30 στην πλατεια με τους αλλους τους μαλακες. Θα ερθεις?

-Ναι ρε μαλακα θα ρθω....χεσε με τωρα γιατι παιζω!

ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ

5:30-9:00 : Εχει καει σε PRO, CS, DOTA ή Pokemon. Σχεδον ξεχασε το ραντεβου.

9:00-9:20: Διαστημα αρκετο για να πλυθει,να ξυριστει,να ντυθει,να παρφουμαριστει και να πεταξει ένα κιλο ζελε στο μαλλι του.

9:20- 9:30 : Κυριος στο ραντεβου του!!

By Julio and Ethan

4 σχόλια:

  1. moirazei empeiria to olo pragma kai fysikotatatata antapokrinete sthn pragmatikotita....se 20 lepta eimaste etoimoi...tooooso dyskolo??

    mariomafiozo speakin'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. apla perigrafei th gumnh alh8eia xwris fovo k pa8os. mpravo se ethan kai gogo pou eixan to 8arros na analavoun tis politikes(opws 8a legan oi pana3ioi politikoi mas) kai loipes eu8unes...

    thanov

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγορινα μαλλον Βαγιο εννοεις,εγω βρισκομουν στην αντιπερα οχθη των ευτυχισμενων αναγνωστων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή