Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

ΡΕ ΔΕ ΠΑ ΝΑ.....


Απο την τελευταια φορα που εγραψα κατι(κ παει κ πολυς καιρος δυστυχως) εχουν γινει τρομερες αλλαγες στη χωρα που οδηγουν τον κοσμο στην εξαθλιωση!!! Αλλαγες οι οποιες εχουν βαλει πολυ κοσμο μεσα(οπως κ μενα). Και καλα εγω, ενας φοιτητης ειμαι ο οποιος αμα κοψει κανα δυο εξοδους και μερικους καφεδες θα την βγαλει περα , αλλα ενας ανθρωπος σαν τον πατερα μου για παραδειγμα ο οποιος εχει να θρεψει τουλαχιστον 3 στοματα πρεπει να κοψει ακομα περισσοτερα για να την βγαλει το μηνα!!!


Οταν κυριε Βενιζελε κοβεις σε εναν μεροκαματιαρη ανθρωπο το μισο μισθο δεν μπορει να ζησει!!! Οταν οι συνταξεις δεν επαρκουν ουτε για τα απαραιτητα δεν βαδιζεις στο σωστο δρομο!!! Ποια ειναι η λυση για να βγουμε απο το οικονομικο αδιεξοδο που μας εχουν οδηγησει οι εκαστοτε κυβερνησεις που η μονη τους εννοια ειναι να βγουν στην εξουσια για να οικονομησουν?? Να πεινασει ο λαος?? Να καταληξουμε σε παλιες εποχες που για να ζησουν τρωγανε σκυλια γατες και οτιδηποτε αλλο εβρισκαν??? Αυτη ειναι η λυση??? Και φυσικα οχι... Η λυση υπηρχε εδω και καιρο(οπως εχω γραψει και παλιοτερα) αλλα κανεις πλεον δεν μπορει να την βρει!!!


Ανεφερα τη λεξη Εξουσια πιο πριν... Αυτη η λεξη ειναι το κλειδι του κακου!! Ενα κλειδι το οποιο μπηκε σε μια πορτα η οποια ειναι ανοιχτη εδω και παρα πολλα χρονια, ακομα και απο τον Ελ. Βενιζελο και τον Δηλιγιαννη!!! Η αρχη του κακου κατα τη γνωμη μου ειναι απο τη στιγμη που γεννηθηκε ο δικομματισμος!! Ενα απο τα χειροτερα πραγματα που μπορει να υπαρξουν γιατι χωριζει τον κοσμο στα δυο και παιζονται και διαφορα πολιτικα παιχνιδια γυρω απο αυτη την εννοια!! Ας γυρισουμε ομως στην Εξουσια!! Συνηθως η Εξουσια συνεπαγεται και πολλα χρηματα. Τα δυο αυτα ειναι ενας καταστροφικος συνδυασμος γιατι συνηθως οποιος εχει Εξουσια και χρηματα τρελενεται!! Δυστυχως αυτοι που ειναι πανω απο τα κεφαλια μας, ειτε λεγεται πασοκ, ειτε τροϊκα, ειτε Μερκελ, ειτε ΔΝΤ μας εξουσιαζει δεν μας κυβερναει!! Εχει τη δυναμη, και δυστυχως εμεις την αναγκη τους(επειδη καποιος μας οδηγησε εκει), να μας κανουν οτι θελουν κι εμεις να τους λεμε κ ευχαριστω κιολας!!


Φυσικα οι ανθρωποι αυτοι εχουν ενα σχεδιο!! Ποιο ειναι αυτο?? Η εξοντωση μας!! Οικονομικη, ηθικη αλλα και ψυχολογικη με αποτερο σκοπο να μας κανουν σκλαβους τους και να εκμεταλλευτουν τα κοιτασματα μας σε ορυκτο και φυσικο πλουτο!! Και ερχομαστε τωρα στο ζουμι της ολης υποθεσης που λεγεται "ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ"!!! Πωωω σαν σεναριο επιστημονικης φαντασιας ακουγεται που ουτε ο ιδιος ο Σπιλμπεργκ δεν θα φανταζοταν να γραψει!! Λοιπον, στο θεμα μας, τωρα τελευταια εχει ακουστει για μια οικογενεια η οποια εχει κατι μετοχες οι οποιες εχουν φτασει σε αξια σε καμποσα τρις!! Πρωτον, δεν πιστευω οτι υπαρχουν. Δευτερον, αν υπαρχουν ειμαι σχεδον σιγουρος(ας κρατησω και μια πισινη) οτι εχουν φαγωθει. Τριτον, αν παλι υπαρχουν γιατι δεν εγινε αυτο γνωστο απο την πρωτη στιγμη που μπηκαμε σε αυτη τη γαμημενη κριση (η οποια ειναι φτιαχτη απο καποιους για να βγαλουν λεφτα. Ολα για την κονομα ρε πουστη μου, ολα!!!) ωστε να βγουμε νωρις και να περασουμε στην αναπτυξη. Επειτα ειναι ο ορυκτος μας πλουτος και τα κοιτασματα πετρελαιου. Παλι και με αυτα θα ειχαμε ξεχρεωσει..


Αλλα περναμε στο πιο σημαντικο κομματι της ολης υποθεσης. Ολα τα προαναφερθεντα οι απο πανω μας, τα ξερουν! Μα φυσικα. Τι νομιζατε? Εδω ειναι το ολο θεμα. Δεν θα μας αφησουν να τα χρησιμοποιησουμε ποτε για εναν κ μοναδικο λογο. Μας θελουν υποδουλους τους. Θελουν να καταντησουμε σαν τη Βουλγαρια(οχι δεν εννοω τη Θεσ/νικη μην μπερδευεστε.. Την οριτζιναλ λεω, αυτη απο πανω..)!! Θελουν φτηνα χερια, θελουν να κανουν επενδυσεις εδω και να τα παρουν ολα κοψωχρονια!!!


Δυστυχως λυσεις δεν υπαρχουν. Να ξαναλλαξουμε νομισμα θα σημανει την καταστροφη μας. Επισης μην παραξενευτειτε αν υπαρξει κανας πολεμος. Γιατι απ' οτι φαινεται ειναι η μοναδικη λυση, γιατι με το περας του πολεμου θα αρχισει η αναπτυξη. Αλλα και αυτο δυσκολο, γιατι αλλοι πρεπει να αποφασισουν αν θα γινει πολεμος...


Α και κατι τελευταιο. Ο βαζελακος λεει αρχιζει να παιζει καλη μπαλα!!! Το ειδαμε κ αυτο!! Κοιτα να δεις που σε ενα σαπιο πρωταθλημα καποιος θυμηθηκε να παιξει μπαλα. Αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια πολυ μεγαλη!!


Υ.Γ.1: Εσεις οι υπολοιποι, αρχιστε να γραφετε μην σας παρει και σας σηκωσει!! Τι καταντια ειναι αυτη?? Δεν μπορειτε να αφιερωσετε μια ωριτσα να γραψετε κατι??


Π...ΝΑ ΑΘΗΝΑ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑ!!!!!!!!!!!!!


ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!