Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

REMEMBER REMEMBER THE 5th OF NOVENBER!!!



Μολις εχει τελειωσει η μια απο τις αγαπημενες μου, αν οχι η αγαπημενη μου, ταινια το V for VEDETTA την οποια εχω δει που αλλου;; Μα φυσικα στο star channel!!! Με το που δεις αυτη την ταινια δεν γινεται να μην σε πιασει μια διαθεση να μιλησεις για πολιτικα θεματα μια διαθεση για να σχολιασεις. Η συγκεκριμενη ταινια σου δινει τροφη για πολλα και σε βαζεις σε πολλες σκεψεις.



Η ταινια αυτη σου δινει να καταλαβεις πως μπορουν ολα να χειραγωγηθουν μεσω των Μ.Μ.Ε. Τα μεσα ενημερωσης αποτελουσαν, αποτελουν και θα αποτελουν το φερεφωνο καθε πολιτικου ιδεωδους. Εχουν τετοια δυναμη που ανετα μπορουν να ανεβασουν και να κατεβασουν οποιαδηποτε κυβερνηση θελουν και οποιαδηποτε στιγμη το θελουν. Η παραπλανηση σε ολο της το μεγαλειο! Χαρακτηριστικο παραδειγμα ειναι αυτο των ημερων μας με τους αγανακτισμενους πολιτες. Οσο καθονταν φρονιμοι και διαδηλωναν ειρηνικα κανανε μωκο.. Τουμπεκα!! Με το που καποιοι οχι βρισαν, ουτε χτυπησαν, ουτε πεταξαν καποιο αντικειμενο, αλλα ακουσον ακουσον εριξαν μερικες μουντζες σε αυτες τις μεγαλες μορφες του πολιτευματος μας και σε αυτους τους σωτηρες βγηκαν ολοι, μα ολοι και αρχισαν τη γνωστη κασετα και προσπαθησαν να εκμηδενισουν την ολη προσπαθεια που κανουν με το κινημα αυτο το οποιο δεν ειναι κομματοποιημενο και δεν εχει κανενα αρχηγο και κανενα πολιτικο χρωμα!!! Οι ανιδεοι, οι καλοβολεψακηδες που κοιτανε μονο τον κωλο τους και μονο πως θα γλυψουν την εκαστοτε κωλοκυβερνηση για να παρουν μερικα κωλοευρω παραπανω!!!




Προπαγανδιζουν μεσα στα μουτρα μας!! Κανουν ο,τι περναει απο το χερι τους για να μας κλεισουν αυτια,ματια,στοματα! Θελουν να μας κανουν αβουλα πλασματα που θα δεχομαστε την καφριλα του καθενος που αυτος το οναμαζει ΝΟΜΟ!!! Αν εχουν το Θεο τους!!! Το ασχημο ειναι οτι αυτο τα καναλια το κανουν ανεκαθεν. Ποσες φορες σε πορειες καθονται και ασχολουνται με τα οποια επεισοδια γινονται και αφηνουν στην ακρη την μαζα και τον ογκο της πορειας για μερικα τσογλανια τα οποια κατα τη γνωμη μου ειναι βαλτα για να αποπροσανατολιζουν την κοινη γνωμη και σε συνδιασμο με τα καναλια να περνουν μεγαλη εκταση(τα επεισοδια παντα) και να ξεχνιεται ακομα και ο κυριος λογος της πορειας και να καταληγουν στο συμπερασμα οι μεγαλοδημοσιογραφοι της κακιας ωρας πως η πορεια εγινε μονο για να κανουν φασαρια και για να τα σπασουν!!! Οι υποκριτες!!





Τα πραγματα ειναι ασχημα και δυστυχως θα γινονται ολο και πιο ασχημα. Αυτη ειναι η πικρη πραγματικοτητα. Εξ αιτιας της ανικανοτητας και της λαμογιας και του εγωκεντρισμου καποιων ανθρωπων εδω και 25-30 χρονια εχουμε φτασει στο σημειο που ειμαστε. Ειμαστε στο 2ο χρονο του μνημονιου(αν κανω λαθος διορθωστε με),μια πραξη την οποια μπορουσαμε να ειχαμε αποφυγει. Πώς; Ειναι απλο. Οταν μας προταθηκε η "λυση" αυτη μπορουσαμε να τους πουμε(αν ειχαμε μια κυβερνηση με κακαλα) τι θελετε;; Μνημονιο; Τα @@ μας θα παρετε!! Βοηθηστε μας να ανακαμψουμε αλλιως φευγουμε απο το ευρω και αντε γεια σας!!! Να τους δω μετα τι θα κανανε. Θα μας παρακαλουσαν!!! Αλλα.... Τωρα πληρωνουμε τα γαμησιατικα!!



Οπως προειπα, τα πραγματα ειναι πολυ ασχημα. Ακουσα (φανταζομαι και σεις) στις ειδησεις οτι ενας 40χρονος δολοφονηθηκε επειδη κρατουσε μια καμερα!! Και το τραγικο ειναι οτι ο νεος αυτος ανθρωπος ηθελε να βιντεοσκοπησει τη γεννηση του 2ου παιδιου του!!!!!!! Δηλαδη,καθιστε και σκεφτειτε το, καποιοι σκοτωσαν εναν ανθρωπο για να κλεψουν μια καμερα για να την πουλησουν μετα για 150 ευρω!!!! Σκοτωσαν για 150 ευρω!!!! Ειναι αδιανοητο!!! Δεν το χωρα ανθρωπινος νους!!! Θα φτασουμε σε σημειο που θα παλευουμε για τη ζωη μας για μια ριμαδοφρατζολα ψωμι!!! Εκει θα μας καταντησουν!! Θα δουλευουμε για 1,50-2 ευρω την ημερα οπως οι ανθρωποι στο Μπαγκλαντες και το Βιετναμ!!! Αν δεν ενεργοποιηθουμε, εαν δεν αντιδρασουμε θα καταντησουμε πιο ασχημα και απο τις χωρες του τριτου κοσμου!! Προμηνυονται δυσκολοι καιροι!!




Ξερω οτι σας χαντακωνω και οτι σας γαμαω τα αισθηματα αλλα δυστυχως αυτη ειναι η στυγνη, σκληρη και αρρωστη πραγματικοτητα!! Υπαρχουν και αυτα.. Και φανταστειτε οτι ολα ξεκινησαν απο μια ταινια!!!!



ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ!! ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ!!!


ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ!!!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!



ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΝΟΥΣ: http://www.youtube.com/watch?v=wauzrPn0cfg
ΞΥΠΝΑΤΕ.......
ΞΥΠΝΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ............