Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ- ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΚΑΠΝΟΣΑΒΒΑΤΟ - ΨΗΤΟΚΥΡΙΑΚΗ

Χρονια και ΖΑΡΜΑΝΙΑ (που λενε και οι μορφωμενοι) εχω να σας γραψω λατρεμενοι κατσαριδοκτονοι. Η απουσια μου εγινε με το περασμα του καιρου δυσβασταχτη….χαθηκε από την καθημερτινοτητα σας αυτό που τη νοηματοδοτουσε….χαθηκε ο φωτεινος φαρος της σκοτεινης σας ζωης…όμως επεστρεψα αγαπημενα μου στρουμφακια να γεμισω με βενζινη το ντεποζιτο της ανουσιας υπαρξης σας. Επεστρεψα με ένα κειμενο κατηγορητηριο, με ένα κειμενο αναμφισβήτητης αυθεντίας και αποστομωτικής επιχειρηματολογιας. Απλωστε τα γαλαζια ποδια σας σε ένα σκαμνι, σε ένα κασακι ή μια ψαροκασελα….ή ότι σας είναι ευκολο και απολαυστε!

Σημερα ητο Τσικνοπεμπτη…δηλαδη η Πεμπτη που τρωμε απειρο κρεας και κανουμε πλουσια τα ψητοπωλεια επιδιδομενοι σε ξεφρενες σουβλακοκαταστασεις…Η ερωτηση που βασανιζει κάθε χρονο το δεξι ημισφαιριο του εγκεφαλου μου τετοια μερα είναι : «και σε τι διαφερει επομενως η συγκεκριμενη Πεμπτη από κάθε άλλη??».

Σε τιποτα είναι η αυθορμητη απαντηση. Αααα ψεματα….το αριστερο ημισφαιριο εχει αντιρρησεις και προσπαθωντας να το παιξει δικηγορος της Τσικνοπεμπτης λεει ότι διαφερει από τις άλλες Πεμπτες γιατι ο κοσμος ντυνεται ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ!!!

Οσο θυμαμαι τον εαυτο μου, δε εχω ντυθει ποτε κατι κατά την περιοδο αυτή (αν εξαιρεσουμε μια φορα μικρος που ειχα ντυθει καταδικος….αλλα αντι για φισιγκια ειχα καψουλια οποτε μαλλον δεν τρομαξα και κανεναν ιδιαιτερα), αυτό βεβαια δε συμβαινει γιατι σνομπαρω το να ντυνεται καποιος καρναβαλι ή γιατι μισω αυτή την εποχη όπως πολυς κοσμος. Περισσοτερο θα ελεγα ότι δεν ντυνομαι κατι γιατι θεωρω ηλιθιο εκτος και αν εχω μια τρομερη και πρωτοτυπη ιδεα να βαλω μια περουκα και τεραστια γυαλιά και να περιφερομαι σα βλακας στους δρομους, μοναχα για να διαπιστωσω ότι αυτά που φορω τα φορουν δεκαδες αλλοι.

Σημερα δεν ειχα σκοπο να βγω από το σπιτι (από το πρωι μεχρι να παω ισπανικα διαβαζα στη ζεστουλα με τις ισοθερμικες και ως το γονα καλτσες μου για περιεργα εγκληματα που εχουν διαπραχθει στην Ελλαδα και ειχα ξετρελαθει!)αλλα τελικα βγηκα. Δεν περπατησα πανω από μιση ωρα και ειχα την εντυπωση ότι ζω σε μια επαναλαμβανομενη πραγματικοτητα. Οι περισσοτεροι αντρες για καποιο λογο ειχαν ντυθει γυναικες ή φορουσαν την κλασικη (πλεον) περουκα με την αφανα και τα γυαλια γιγας. Οι κοπελες ηταν ντυμενες ως επι το πλειστον (ειδατε εκφρασεις που χρησιμοποιω ο ατιμος?) νοσοκομες ή καλογραιες με προκλητικα μινια που εξεφυοντο από γονα και απεφυοντο εις τα χερουλια του ερωτα (αριστη γνωση ανατομιας). Εκτος αυτων, ειδα τα κλασικα μελισσοαυτια στις κοπελουδες, στολες μπατμαν, μικυ, μινι, τραυματεις, τραυματιοφορεις έναν που ειχε ντυθει πτωμα και ειχε βαλει κετσαπ καυτερη στο σαγονι και έναν που ειχε ντυθει ασθενοφορο του ΕΚΑΒ (αν και τωρα που το σκεφτομαι αυτές οι στολες ηταν πολύ αληθοφανεις) κατι ζομπι σπαιντερμαν superhombre, μια μουμια και διαφορους cowμπόυδες του ελεους.

Δηλαδη δεν ειδα τιποτα το ιδιαιτερο που να αξιζει την προσοχη μου. Πλακα πλακα υπηρξε κατι ασχετο που μου τραβηξε την προσοχη…εξω από την εκκλησια στην Ιασονιδου σταθηκε μια συμπαθεστατη γραια και αρχισε να «εκτελει» με δεινοτητα ραμπο ένα συγκινητικο ασμα ανατασης πολεμικου ηθικου της αγαπητης αοιδου Sofi Vembo. Το τραγουδι αυτό περικλειοντας στοιχεια μεταλ, country και RnB σε επανεκτελεσης γραιας featuring Κακοφωνιξ ηταν ότι πιο ελκυστικο ειδα σημερα!

Αυτό και ενας νεανιας με αυτοκτονικες τασεις που ετρεχε κατά μηκος της Εγνατιας εβρισκομενος αναμεσα στις λωριδες διπλης κατευθυνσης γιατι βρεθηκε εκει προσπαθωντας να μιμηθει τον Ταρζαν ηταν μακραν πιο ενδιαφεροντα και εξυπνα από ότι ολες οι στολες μαζι….

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΝΤΥΘΕΙΣ ΚΑΤΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΒΑΛΕ ΤΟ ΤΖΙΝ ΣΟΥ

Αυτά για σημερα….γιατι ειχατε και καιρο να με απολαυσετε και φοβαμαι αν συνεχισω μην πεθανετε από ιδιαζουσα και οξεια υπερηδονη. Σιγα-σιγα θα αυξανεται η δοση σας μην εχουμε δυσαρεστες εκπληξεις από την υπερδοσολογια.

See me soon