Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΛΟΧΕΡΙΞ vs ΤΣΙΓΚΟΥΝΙΟΥΣ

Ναι, το ξερω οτι σας ελειψα!!! Αλλα μην μου στεναχωριεστε!! Επεστρεψα και θα σας αποζημιωσω για την απουσια μου (ναι, λες και ειχαν τη δικια σου εννοια ποτε θα γραψεις. Ψωναρα, ε ψωναρα!!!). Λοιπον, η επιστροφη μου θα φερει παγκοσμιες αναταραξεις γι' αυτο προσεξτε και διαβαστε προσεκτικα αυτο το αρθρο για να το εχετε σαν οδηγο σας!!! Ετοιμαστε για ενα αρθρο κολαφο!!! Για ενα αρθρο επιτομη, κατατομη, ανατομη, διατομη (καλα το πηδηξα, αλλα με εχει συνεπαρει ο ειρμος των σκεψεων μου!!! λεμε τωρα!!!).

Αγαπητοι μου αναγνωστες θα σας θεσω ενα ερωτημα. Τι ειναι αυτο το οποιο μπορει να χαλασει καθε ειδος σχεσης που μπορει να υπαρξει αναμεσα σε δυο ανθρωπους(βαλτε στο μυαλο σας οποιοδηποτε ειδος)? Ο,τι και να σκεφτειτε ειναι σωστο. Ακομα και αυτο που θα σας πω. Αλλα δυστυχως δεν το συγκαταλεγεται, βασικα δεν το επιλεγετε, ως το πιο βασικο!!! Αυτο που μπορει να χαλασει καθε ειδος σχεσης, λοιπον, ειναι η ΤΣΙΓΚΟΥΝΙΑ!!!! Ναι, η τσιγκουνια! Το χειροτερο πραγμα που μπορει να εχει ενας ανθρωπος! Καταστρεφει τα παντα και χαλαει καθε διασκεδαση που μπορει να υπαρξει! Τι να το κανω που γνωριζω εναν ανθρωπο 10, 20,30 χρονια? Αν ειναι τσιγκουνης και κλαιγεται για 2-3 ευρω παραπανω ειναι σαν μην τον ξερω καθολου σαν να τον γνωριζω απο την αρχη!!


Η τσιγκουνια ομως ειναι παρα πολυ ασχημη οταν μπαινει αναμεσα στις φιλιες και μαλιστα στις μακροχρονιες. Εκει ειναι που λες οτι κατι δεν παει καλα, οτι ειναι κατι που δεν θες να το πιστεψεις αλλα δυστυχως ειναι η πικρη πραγματικοτητα και ξερεις οτι δεν μπορεις να το αντιστρεψεις!! Θα συνεχισω λεγοντας, οπως και πριν, οτι οταν μου βαζεις τα λεφτα πανω απο ολα, αυτοματως πεφτεις στα ματια μου τοσο χαμηλα που για να ξανασηκωθεις ουτε ο ανελκυστηρας δεν θα σε βοηθησει!! ΔΕΝ με νοιαζει αν τα μαζευεις, οκ εχεις τους λογους σου, αλλα οταν ειναι να βγεις με την παρεα σου και οχι οποιαδηποτε παρεα, τα ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ ΣΟΥ(!!) τοτε μαμω την τρελα μου ριξ' το και λιγο εξω, χαλασε και 5 ευρω παραπανω(δεν λεω πιο πολλα για να μην υπαρξουν εγκεφαλικα) δεν θα παθεις κατι, θα τα ξαναβρεις!!


Αυτα θελω να πω, δεν θα το προχωρησω. Απλα θα τελειωσω λεγοντας πως η τσιγκουνια δεν βοηθησε κανεναν και κανενας δεν πηγε μπροστα μ' αυτη και πως οταν φτασεις στο σημειο να στο πουν οι φιλοι σου και να στα χωσουν εχεις χασει το παιχνιδι!! Πρεπει να το καταλαβεις μονος σου!! Αλλιως δυσκολα τα πραγματα!!


Υ.Γ. : Δεν με ενδιαφερει οσοι δεν σας αρεσει το αρθρο μου.. Γιατι, για να μην σας αρεσει παει να πει οτι ειστε της ιδιας φιλοσοφιας και δεν ξερετε να ζειτε!! Και επισης δεν ειμαι κανενας πλουσιος, ουτε εχω πλουσιους γονεις... Απλα ξερω να ζω και ξερω ποτε χρειαζεται να ξοδεψω λιγα χρηματα παραπανω για να περασω ΓΑΜΑΤΑ!!!!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!!