Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Katsa Rides! (Blog's Tribute)


Αυτος ηταν ο τοπος τους,το καταφυγιο τους. Ηταν ο χωρος που γεννηθηκαν και μεγαλωσαν. Εφαγαν ξυλο(κυριολεκτικαhttp://www.gelis.gr/ΑΛΛΕΡΓΙΑ%20ΣΤΙΣ%20ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ.html) για να μεγαλωσουν αλλα τα καταφεραν. Όλα ηταν ιδανικα λοιπον μεχρι που κατεφτασε στο χωρο τους ο εισβολεας με ειρηνικες δηθεν προθεσεις….Αρχικα η συμβιωση ...δεν παρουσιαζε πολλες δυσκολιες. Όταν όμως αυτές αρχισαν να πολλαπλασιαζονται και να αυξανονται πληθυσμιακα αρχισαν να διεκδικουν δικαιωματα στο χωρο..Τοτε η συνυπαρξη με το δυναστη εγινε αβασταχτη…Οι βραδινες τους βολτες όταν τα φωτα σβηνουν δε θα ηταν ποτε πια ιδιες… Μεχρι που στις 17 ιουνιου 2010..δεχθηκαν ένα αναπαντεχο χτυπημα. Η μερα αυτή θα μεινει στην ιστορια ως η γενοκτονια των κατσαριδων. Στις 3 περιπου τα μεσανυχτα, στα ανοιχτα του σαλονιου, νοτιοανατολικως της τουαλετας στην περιοχη του Kitchen (σημερινη κουζινα) σημειωθηκε το μεγαλο μακελειο. Αυτό το μερος έμελε να γινει η εκατομβη τους. Η επιθεση ηταν ξαφνικη αμεση και καταστροφικη. Οι δυο αντιπαλοι ανισοι. Από τη μια, αθωος πολυαριθμος αμαχος πληθυσμος και από την άλλη ένας τερατωδης ανθρωπος, ενας στρατος από μονος τους με κάθε λογης οπλα στη διαθεση του. Η επιθεση εξαπολυθηκε εξ αερος εκ θαλαττης και από στερια. Το πρωτο σταδιο περιελαμβανε υδατινη επιθεση. Ακουραστοι εργατες (βρυση) εξοπλισαν το υποβρυχιο (κουπα) και εκτοξευσαν υδατινες τορπιλες σε αμαχα γυναικοπαιδα (κατσαριδες και κατσαριδακια) που ετραπησαν διχως ελπιδα σε φυγη βρισκοντας βαρβαρο θανατο στη σκοτεινη γωνια. Στη συνέχεια, μεγαλα λευκα, πορωδη(bounty) F-16 απογειωθηκαν στο αερα για να προσγειωθουν λιγα δευτερολεπτα μετα στα μικροσκοπικα κορμακια τους. Το τριτο σταδιο της επιθεσης περιειχε χερσαια εισβολη. Μεγαλα τρακτερωτα τανκς με διχαλα (παντοφλες) τους ποδοπατησαν λιωνοντας κυριολεκτικα ότι εβρισκαν στο διαβα τους. Από την αιματηρη αυτή τραγωδια λιγες μονο αθωες ψυχες καταφεραν να διαφυγουν…


Ετσι γραφτηκε η πιο μαρτυρικη νυχτα στην ιστορία των κατσαριδων..και το χειροτερο….? Συμφωνα με εγκυρες πληροφοριες ο στρατος εχει λαβει εντολη πριν εγκαταλειψει το πεδιο της μαχης για διακοπες να ενεργοποιησει την πυρηνικη κεφαλη του aerozol ώστε να εξαφανισει ολοκληρωτικα το ειδος.


Δε θα σας ξεχασουμε ποτε Rest In Peace Katsa Rides…..


Ο στρατηγος μερικες μερες αργοτερα μιλησε στους εκπροσωπους του τυπου και ειπε με κροκοδειλια δακρυα.. « εκεινη την νυχτα εκανα καποια πραγματα για τα οποια δεν ειμαι περηφανος»….Φυσικα κανεις δεν τον πιστψε.. θα αναρωτιεται κανεις πως μπορει να ξανακοιμηθει αυτος ο ανθρωπος…σιγουρα η συνειδηση του και η καταρα της καφετιας μανας δε θα τον αφηνουν.


Ηταν ένα απόσπασμα από «απομνημονευματα ενος κατσαριδοκτονου» Κεφαλαιο 21 «μεγας αθανασιος ο δυναστης – εφιαλτης στην κουζινα»

by Ethan McKoulio

1 σχόλιο:

  1. Προσοχή Ethan γιατί μπορούν να γίνουν πολύ εκδικητικές!!!: http://www.tokoulouri.com/society/i-bury-those-cockroache/

    ΑπάντησηΔιαγραφή